AKTUELNO

Sve su iznenadili svojom pričom.

Večeras je Milan Milošević obavestio ukućane da će stanari rijaliti programa "Zadruga 2" sa publikom RTV Pink podeliti najemotivnije trenutke u svom životu. Posle Stanije Dobrojević koja je govorila o svojoj porodici i ocu koji je stradao, na red su došli Mika i Giba Vasić.

Foto: RTV Pink

Imali smo jednu obožavateljku koja je imala ćerku koja je preminula. Ona nam je ispričala da su je svi voleli zbog interesa. Ona je i dan danas imućna. Htela je da nas nagradi. Ona je poslala koverat sa novcem. Bilo je dovoljno novca. Ne želimo baš da pričamo koliko... Mi nismo hteli to na početku da uzmemo. Mislili smo da je to neka fora, maska. Nakon deset dana mi smo joj se javili i odmah nas je prepoznala i počela da plače - pričali su Vasići i dodali:
Ja želim da vam se javim i da vam vratim pare. Ne možemo da prihvatimo, ali ipak ona je insistirala da to potrošimo na kafu. Zvala nas je više puta i slala pisma. Ona je uvek htela da ima dokaze - rekao je Giba.

Vasići su hteli da obožavateljku posete i lično joj se zahvale na svemu zbog čega su sa svojim prijateljem otišli do doma svoje obožavateljke u Hrvatskoj, a tamo ih je dočekalo iznenađenje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona nam je rekla da ima operaciju kolena, a mi smo imali nastupe na koje smo morali da idemo. Hteli smo da joj se lično zahvalimo za sav novac koji je slala. Naš prijatelj nas je odveo kod nje kući, ona je sutradan trebalo da ide na operaciju. Kada nas je videla, bila je u šoku - nastavio je da priča Mika, a onda je Giba otkrio da je tek onda usledio šok.
Mi nismo znali šta se dešava. Posle su se stvari malo izmenile. Ona je prepisala kuću na nas i automobil. Kuća na četiri sprata. Živeli smo osam meseci zajedno i uvek nam je izlazila u susret - izjavili su Vasići.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ipak, blizanci su žrtvovali sav luksuz koju im je obožavateljka pružala jer je njihov otac Rade Vasić doživeo infarkt. Oni su se spakovali i vratili za Srbiju.

Ona je htela da nas udalji od naših roditelja, da ih se odreknemo. Posle je naš tata imao infarkt, mi smo naravno hteli da odemo kući. Ona nam to nije dozvolila, na izlasku iz kuće nam je sve stvari pregledala. Mislila je da ćemo da je pokrademo. Nju je zanimalo kako će da funkcioniše njihov ugovor. Nama je bilo preče da vidimo oca. Ona je posle zvala novinare i pričala kako smo je koristili za sve to, a mi smo je slušali i čuvali kao svoju majku. Posle toga se više nismo čuli - dodali su blizanci.

Pročitaj više: SHVATI DA SAM JA OŽENJEN! Cobe rekao Marijani da ne želi ništa više od prijateljstva, OVAKO JE ONA REAGOVALA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Giba Vasić

#Mika Vasić

'